(0282) 260 14 15 05535274502 05535274503 info@tezdoganturizm.com.tr


Bursa'da Gezilecek Yerler

Tezdoğan Turizm ile Bursa'da Gezilecek Yerler

Osmanlı Tarihi açısından büyük bir öneme sahip olan Bursa, Türkiye’nin en güzel şehirleri arasında yer almaktadır. Tarihsel anlamda oldukça köklü bir geçmişe sahip olan Bursa, Osmanlı Devleti’nin kurulduğu şehir olarak bilinir. Osmanlı Dönemine ait bir şehir olarak günümüze kadar gelmesi ve içerisinde birçok tarihi eseri barındırması açısından büyük bir öneme sahiptir. Hem turizm hem de tarihi açıdan Türkiye için özel bir şehirdir.

Günümüzün en gelişmiş şehirleri arasında yer almayı başaran Bursa’da gezip görebileceğiniz muhteşem tarihi yerler bulunmaktadır. Bu şehrin tarihimizde ayrı bir öneme sahip olması, Bursa’yı daha da değerli bir hale getirmiştir. Bursada gezilecek tarihi yerler sayesinde özellikle de Osmanlı dönemine gidebilirsiniz.

Camii, hamam, kilise ve han gibi birçok alanda eseri içerisinde barındıran Bursa, ”Sultanlar Kabristanı” adını almıştır. Bu adı almasının sebebi ise Osman ve Orhan Gazi gibi önemli devlet adamlarının türbelerinin burada olmasından dolayıdır. Bursa, sadece tarihi ile değil, aynı zamanda doğal güzellikleri ile de ön plana çıkan bir şehir olmuştur. Özellikle de Osmanlı Dönemi mimarisinde önemli bir kaynak olan Bursa, gezmekle bitmeyecek muhteşem eserlere sahiptir. Şehrin hemen hemen her sokağında tarih kokmaktadır.




HİZMETLERİMİZ

Taşımacılık

Taşımacılık

Her gün ülke genelinde 15 üzerinde araçla 30 personele, 1000 öğrenciye ve 500’ün üzerinde kuruma hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

Uçak Bileti

Uçak Bileti

Binlerce havayolunun tüm uçak biletleri her ay milyonlarca kullanıcı tarafından listeleniyor, tezdoganturizm.com.tr ucuz uçak biletleri sunuyor.

Araç Kiralama

Araç Kiralama

Her gün ülke genelinde 7.500 üzerinde araçla 200.000 personele, 40.000 öğrenciye ve 500’ün üzerinde kuruma hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

Vize İşlemleri

Vize İşlemleri

Vize İşlemleri ile ilgili tüm işlemlerinizi bize bırakın