(0282) 260 14 15 05535274502 05535274503 info@tezdoganturizm.com.tr

BÜYÜK İTALYA TURU

19-27 TEMMUZ 2024 ( 2844 ) Kişi tarafından görüntülendi.
tur ücreti 750


    BÜYÜK İTALYA - YUNANİSTAN - BULGARİSTAN TURU

19-27 TEMMUZ
 7 Gece – 9 Gün

750 EURO

 

SelanikIgoumenitsaPompei RomaFloransaPisa-VenedikMilanoVeronaGarda - Ljublijana- Belgrad- Sofya    

HAREKET SAATLERİ:

22:00 ÇORLU ORİON

23:00  TEKİRDAĞ SAHİL ÖZCANLAR

 

1.Gün:Tekirdağ – Selanik
Siz değerli misafirlerimizi belittiğimiz noktalardan aldıktan sonra İpsala Sınır Kapısında gümrük  ve pasaport işlemlerini yaptıktan sonra Yunanistan'a giriş yapıyoruz.

2.Gün: Selanik – Igoumenitsa
Dedeağaç, Gümülcüne, İskeçe, üzerinden Selanik’e varış. Ardından Selanik Şehir Turu. Şehir turumuz esnasında Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük Katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli görülecek yerler arasında. Turumuzun en sonunda Ulu Önder Atatürk'ün evini ziyaret ediyoruz. Kısa bir dinlenme molası sonrası Selanik'in Cafeleri ile meşhur Kordon Boyunda yürüyüş yapıp cafelerde Yunanistan'ın meşhur kahvesi Frape'nin tadına bakıyoruz. Şehir turunun ardından serbest zaman. Rehberimizin belirttiği saatte buluşma ve Igoumenitsa Limanına hareket Yapılacak gümrük işlemlerini takiben Grubumuz için ayırtılmış yerlere geçiş .Gecemiz feribot yolculuğu ile geçecektir.

3.Gün : Bari(Brindisi) - Pompei – Roma
Sabah yerel saat ile 09.30’da İtalya’nın Liman kenti Bari yada Brindisi’ye varışı takiben otobüsümüz ile Pompei’ye hareket ediyoruz. Varışı takiben Pompei Antik şehrinin gezilmesi ve ardından İtalya’nın başkenti Roma’ya hareket ve varış. Otelimize yerleşme, serbest zaman. Geceleme otelimizde

4.Gün : Roma

Sabah kahvaltısının ardından Roma Şehir Tanıtım Turunu gerçekleştiriyoruz. Görülecek yerler arasında; Hıristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen Vatikan , San Pietro Katedrali ve ünlü mimar Bernini'nin dizayn ettiği Venedik Meydanını görüyoruz..Sonrasında Collosseo, Roma Forumu, Traiano Forumu, CircoMassimo yarış alanı, Mussolini´nin halka seslendiği Venedik meydanı, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk çeşmesi {FontanadiTrevi} ve İspanyol Merdivenleri {PiazzadiSpagna} bulunmaktadır. Şehirde serbest zaman. Geceleme otelinizde.


5. Gün : Roma – Floransa
Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve grubumuzu bekleyen otobüsümüz ile Floransa’ya hareket ediyoriyoruz. Şehre varışın ardından, Floransaşehir turunu gerçekleştiriyoruz. Bu turumuzda, Arno Nehri, PonteVecchio Köprüsü, Uffizi Sanat Galerisi, San GiovanniBattista Vaftizhanesi, Santa Maria del Fiore Katedrali ve Signoria Sarayı panoramik olarak görülecek yerler arasındadır.Gezi sonrası şehir merkezinde serbest zaman misafirlerimiz zamanlarını şehri daha yakından tanıyarak ve alışveriş yaparak değerlendirebilirler. Otelimize geçiş, oda dağılımı ve Geceleme otelimizde.

6.Gün : Floransa– Pisa - Milano
Sabah kahvaltısı sonrası grubumuzu bekleyen  otobüsümüz ile hareket.İlk olarak Pisa’ya hareket ediyoruz.Etrüxlerin aklımızda eğik çan kulesi ile kalan,Campodiemiracoli ( Doumo meydanı) ve Silindir şeklindeki Vaftishane de Pisa’da göreceğimiz yerler arasındadır.Pisa kulesi sonrası Sanayi ve Moda şehri Milano şehir merkezine hareket ediyoruz. Yapacağımız Milano şehir turunda şehrin şık caddelerinde yürüyerek Ünlü Doumo meydanına geliyoruz.Meydanda İtalya’nın en önemli ve mimari açıdan en ihtişamlı eserlerinden biri olan Doumo Katedrali’ni görüyoruz. GaleriaVittoriaEmanuele Çarşısı ve Ünlü Buenos Aires Bulvarında alışveriş yaparak Milano’daki zamanımızı tamamlıyoruz.Turumuz ve serbest zaman sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

7.Gün: Milano – Verona – Venedik
Sabah kahvaltısı sonrasıilk olarak, İtalya’nın mermeri ile ve dünyanın en ünlü aşkının yaşandığı Romeo ve Jülyet’in evinin de bulunduğu Verona’ya varıyoruz. Eski şehiri, günümüzde halen konserlerin gerçekleştiği Tarihi Arenayı Senyörler Sarayı, Brave-Dante ve Erbe Meydanını görebilme imkanı bulacağız. Verona’dan ayrılıp bu mevsimde dünyanın birçok ülkesinden gelen turistlerin uğramadan yapamadıkları doğal güzellikleri ile ünlü Garda Gölü’nü ziyaret ediyoruz ve ardından Venedik’e hareket ve varış.Venedik’e varışımız ile Venedik’i tanımak üzere, yürüyerek San Marco meydanına doğru hareket ediyoruz. Meydan ve San Marco Katedrali, Dükler Sarayı, Büyük Kanal, Rialto Köprüsü rehberimiz eşliğinde görülecek yerler arasındadır. Turumuz ve serbest zaman sonrası otelimize transfer.Geceleme otelimizde.

8.Gün: Venedik – Ljublijana - Belgrad
Sabah kahvaltısı ardından düzenlenecek Slovenya’nın Başkenti 2016 EuropeanGreenCapital ödüllü Ljubljana’ya varıyoruz..Yapacağımız panoramik şehir turumuzda , Ljubljana Nehri, Parlamento binası, Ljubljana Üniversitesi, Eski meydan, Ejderha Heykeli, Dragon Köprüsü, Tivoli Park, St.Nicholas Katedrali ve Preseren Meydanı var.Şehir’den hareketle Hırvatistan üzerinden Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a varış ve Konaklama otelimizde.


9.Gün : Belgrad - Sofya – Tekirdağ
Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve hareket: Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’ya varış. Varışı takiben düzenlenecek olan Sofya Panoramik şehir turu gerçekleştirilecektir. Gezimizde St. Nedelya Kilisesi, Rotonda Kilisesi, Rus Kilisesi, Aya Sofya Kilisesi, AleksanderNevski Katedrali, Başbakanlık, Parlamento, Sofya Üniversitesi ve Banya Başı Camii, görülecek yerler arasındadır. Yapılacak otobüs yolculuğunun ardından Tekirdağ’a hareket ve varış. Gezimiz son buluyor. Bir başka Tur organizasyonunda görüşmek dileğiyle.(Gümrük geçişlerine bağlı olarak , bir sonraki gün  geç saatlerinde varış.)

Fiyata Dahil Olan Hizmetler :
*Tekirdağ –Selanik-Igoumenitsa-Bari-Roma-Floransa-Milano-Venedik-Belgrad-Sofya –Tekirdağ arası Otobüsle Konforlu ulaşım hizmeti.
*Roma – Floransa - Venedik – Selanik – Belgrad - Sofya’ da gerçekleştirilecek şehir turları. 
*Roma ‘da 3* veya 4* Otelde 2 Gece Oda Kahvaltı Konaklama..
*Floransa’da ( Çevresi ) 3* veya 4* Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama.
*Milano ‘da 3* veya 4* Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama..
*Venedik ‘te ( Çevresi ) 3* veya 4*.Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama
*Belgrad‘da 4* Otelde 1 Gece Oda Kahvaltı Konaklama..
*Pompei Turu
*Pisa Turu
*Milano Turu
*Verona , Garda Turu
*Ljublijana Turu
*Igoumenitsa – Bari(Brindisi) arası Feribot yolculuğu. ( ATS-Pulman tipi koltuk)
*Profesyonel Türkçe Rehberlik hizmetleri.
*Araç içi ikram
* Tüm otoban check-point ve otopark ücretleri
* Gümrük Vergileri

* Şehir Vergileri

* Vapuretto Ücreti

*Seyahat Sağlık Sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler :
*Müze, ören yeri vb. giriş ücretleri
*Yurtdışı çıkış vergisi
*Öğle ve Akşam yemekleri

*Tüm kişisel harcamalar,