(0282) 260 14 15 05535274502 05535274503 info@tezdoganturizm.com.tr

MAVİ LİKYA TURU

9-14 HAZİRAN 2024 ( 387 ) Kişi tarafından görüntülendi.
tur ücreti 10,500


MAVİ LİKYA TURU

9-14 HAZİRAN 2024

 4 Gece 5 Gün

Yarım Pansiyon Konaklama

29 ŞUBAT'A KADAR ÖDEMELERDE

10.500 TL

TURLARIMIZDA KADEMELİ FİYAT SİSTEMİ MEVDUTTUR.

 

                                     MARMARİS-AŞIKLAR YOLU-ÖLÜDENİZ-BELCEKIZ-KAYAKÖY-ÜÇAĞIZ KÖYÜ-KEKOVA-KAŞKALKAN-KAPUTAJ PLAJI

SAKLIKENT KANYONU-12 ADALAR TEKNE TURU-FETHİYE-PASPATUR ÇARŞISI-İZTUZU PLAJI

DALYAN-KAUNOS-AKYAKA AZMAK ÇAYI TEKNE TURU

 

HAREKET NOKTALARI:

21.00-Çorlu Orion yan kapı

22.00-Tekirdağ sahil Özcanlar önü

22:45 Ahievren Gişeler

1.Gün TEKİRDAĞ-MUĞLA-MARMARİS-TEKNE TURU-AŞIKLAR YOLU-FETHİYE

Belirtilen saatlerde belirtilen noktalardan siz değerli misafirlerimizi alarak yolculuğumuzun ilk durağı olan Muğla’ya doğru yola çıkıyoruz  .Muğla’ yı  panoromik olarak görüp tekne turumuzu yapacağımız Marmaris yat limanına geçip teknemize biniyoruz.  Tekne turunda Marmaris’in birbirinden güzel koyları Çiftlik koyu, Cennet adası, Akvaryum koyu, Amos koyu kumlubük te yüzme molası veriyoruz   Fosforlu adada fotoğraf molasının ardından mavi ve yeşil denizin muhteşem manzarasını seyrederek tekne turumuzu bitiriyoruz .  Tekne turumuzun ardından ağaç tüneli olan ve bataklık olan bölgeleri kullanışlı hale getirmek için ekilen Okaliptüs ağaçları arasında Aşıklar yolunda kısa bir gezinti yapıp bol bol fotoğraf çekip ardından otelimize yerleşmek üzere Fethiye’ye doğru yola koyuluyoruz.

2. Gün : FETHİYE-ÖLÜDENİZ-BELCEKIZ-BABADAĞ-KAYAKÖY

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Türkiye’nin en güzel denizlerinden olan Ölüdeniz plajında bulunan  Belcekız ı görmeye gidiyoruz .Burada dileyen misafirlerimiz deniz keyfi yapabilir veya fotoğraf  çekilebilrler. Serbest zamanın ardından eski adı Levissi olan Kayaköy’ varıyoruz  .Kayaköy’ ün sokaklarında dolaşıp resimledikten sonra dinlenmek üzere otelimize doğru yola çıkıyoruz.

3.Gün:KEKOVA TEKNE TURU-KAŞ-KALKAN-KAPUTAJ PLAJISAKLI KENT KANYONU –FETHİYE

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından tekne turumuzu yapacağımız Üçağız köyüne varıyoruz. Tekne turumuzda batık şehir Kekova’ geziyoruz burada keyifli saatler eşliğnde muhteşem   fotoğraflarımızı çekilip tekne turumuzu sonlandırıyoruz buradan Üçağız köyü ne geri dönüp ülkemizin gözde tristik beldelerinden olan Kaş’a doğru hareket ediyoruz. Kaşta vereceğimiz serbest zamanın ardından Kalkan merkez ve Kaputaj plajını panaromik olarak görerek Fethiye saklı kent kanyonuna varıyoruz. Dileyen misafirlerimiz 18 km lik Saklı Kent kanyonuna girerek yürüyüş yapabilir buz gibi sulara ayaklarını sokup keyfini çıkarabilirler . Dileyen misafirlerimiz ise zipline (.EKSTRA) yapabilirler. Daha sonrasında dinlenmek için otelimize geçiyoruz.

4.Gün: 12 ADALAR TEKNE TURU-FETHİYE

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından  dileyen misafirlerimizle Fethiye merkezden kalkacak olan(EKSTRA) tekne turuna katılıyoruz. Bu turumuz da 12 adaların gün boyu keyfini çıkarıp belirlenen koylarda denize girip mavinin yeşilin muhteşem karışımlarında

Anılarımıza eklemek üzere fotoğraflarımızı çekiliyoruz. Fetiye Göcek birbirinden güzel adalarını görüp denizin mutheşem kokusunu içimize çekerek ,Yassıcalar Adası, Göcek Adası, Tavşan Adası, Kızılada, Gübün koyu Akvaryum koyu ,Samanlık koyu, Şövalye Adası, Domuz Adası, Katrancı Adası, Tersane Adası , Zeytinli Ada vb gibi ada ve koylarda yüzme molası veriyoruz. Tekne turumuzu tamamladıktan sonra Fethiye merkezde serbest zaman veriyoruz. Paspatur çarşısında alışverişimizi yapıp kahvelerimizi yudumladıktan sonra Telmesssos’ ta gün batımını izleyip dinlenmek içim otelimize geçiyoruz.

5. Gün: DALYAN TEKNE TURU-İZTUZU PLAJKAUNOS-AKYAKA AZMAK ÇAYI TEKNE TURU-TEKİRDAĞ

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından otelimizden çıkış yapıp Dalyan kanalı içerisindeki tekne turuna katılmak için yola koyuluyoruz. Tekneyle açıldıktan sonra Kaunos  antik kentinde günümüze kadar kalan Kaya Mezarlarını görüyoruz. Sonrasıda İztuzu plajına doğru yol almaya devam ediyoruz. İztuzu plajındaki serbest zamanın ardından teknemize binip Dalyan’a doru yola çıkıyoruz. Sonraki durağımız olan Azmak tekne turuyla doğanın eşsiz güzelliklerinde fotoğraflarımızı çekiliyoruz. Azmakta ağaçlar ve sazlıklar arsından geçip turumuzu sonlandırıyoruz .serbest zamanın ardından Tekirdağ’a doğru dönüş yoluna geçiyoruz.

 

FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER                                    FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

. Lüks otobüslerle ulaşım                                                   . Öğle yemekleri

. 4 Gece Yarım Pansiyon konaklama                                    . Müze ve Ören yeri giriş ücretleri

. Araç içi ikramlar                                                              . İlk gün yolda alınan sabah kahvaltısı

. Marmaris tekne turu Azmak tekne turu                              . Dalyan tekne turu

. Kokortlı profesyonel rehberler                                           . 12 Adalar tekne turu

. Seyahat Sağlık Sigortası                                                   . Son gün akşam yemeği