(0282) 260 14 15 05535274502 05535274503 info@tezdoganturizm.com.tr

KONAKLAMALI SOFYA PLOVDİV TURU

10-12 MAYIS 2024 ( 152 ) Kişi tarafından görüntülendi.
tur ücreti 125


KONAKLAMALI BULGARİSYAN

SOFYA PLOVDİV TURU

10 - 12 MAYIS 2024

3 Gece 4 Gün

2 Gece Yarım Pansiyon Konaklama

GRAND PLOVDİV HOTEL FARKIYLA

125 EURO

Hareket Noktaları:

00:15 Çorlu Orion Yan Kapı

01:00 Tekirdağ Sahil Özcanlar Önü 

1.GÜN:

Belirtilen saat ve belirtilen noktalardan siz değerli misafirlerimizi alarak Edirne Kapıkule Sınır kapısına doğru hareket ediyoruz.

Gümrük ve Pasaport işlemlerinin ardından Pilovdiv’i takiben Sofya’ya giriyoruz.

Dünyanın 2. En büyük Doğu Ortadoks kiliselerinden biri olan Alexander Nevsky Kilisesi, yanındaki Aziz Sofya Kilisesi, çağlar boyunca yıkıma uğramış ve birçok kez yeniden inşa edilmiş orta çağ ST. Nedelya Kilisesi, Serdica’nın kalıntıları üzerine inşa edildiği söylenen Aziz Ceorge Rotunda Kilisesi, Sofya’da bulunan en eski yapı özelliğine sahiptir.

Sofya’nın en zarif kilisesi olan Aziz Nikolas Kilisesi, ülkenin en eski tiyatrosu Ivan Vazol Ulusal tiyatrosu, eski kominist parti binası, başbakanlık, parlamento, Sofya Ünversitesi’ni görüyoruz. Burada vereceyimiz serbest zamanda dileyen misafirlerimiz kahve yudumlarken dileyen misafirlerimiz alışveriş yapabilirler. Burada verilen serbest zamanın ardından Pilovdiv’e doğru yola koyuluyoruz. Dinlenmek ve yemek yemek üzere otelimize yerleşiyoruz.

2.GÜN:

Otelde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından, dileyen misafirlerimiz gün boyu otelde vakit geçirebilirler

3.GÜN:

Yine sabah alacağımız kahvaltımızın ardından Bulgaristan’ın ikinci büyük kenti olan Pilovdiv 4000li yıllar öncesinden yaşamına devam ettiği söylenen şehir mükemmel modern ve eski çağların mimarisini birleştiren yerdir. Genç nüfusun bulunduğu bir bölgedir. En ilgi çeken eski Pilovdiv adında şehrin en eski bölümü nöbet tepe üzerinde bulunmaktadır. Bizans nokta Yunan ve Osmanlı devletlerinin bıraktığı izleri şehrin alışveriş merkezlerini, koruma altında ki eski şehri görme olanağımız olacaktır. Şehrin en hareketli ve eğlence merkezi olan Baten Berg Caddesini geziyoruz. Eski Roma çağlarından kalma Antik Amfi tiyatro bir sonraki durağımız oluyor. Türk mimarisi ile oldukça ilgi çeken yapıt. DJ Umaya Cami’si görülecek yerlerden biridir. Serbest zamanda dileyen misafirlerimiz kahve yudumlarken dileyen misafirlerimiz alışveriş yapabilirler. Burada verilen serbest zamanın ardından Edirne Kapıkule Sınır kapısına doğru yola koyuluyoruz. Gümrük ve pasaport işlemlerimizin ardından Türkiye’ye giriş yapıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak vedalaşıyoruz.

Bir başka TEZDOĞAN TURİZM gezimizde buluşmak dileğiyle.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler:

  • Lüks Araçlar ile ulaşım
  • Çevre Gezileri
  • Araç içi ikramlar
  • 2 gece 4 Yıldızlı otelde yarım pansiyon konaklama
  • Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası

 

 Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler:

  • Ekstra yapılan tüm harcamalar
  • Öğle yemekleri
  • Müze ve Ören yeri giriş ücretleri
  • Yurtdışı çıkış harcı 150 TL